Ronde Tafel, 5 september, beeldverslag en menu

Menu:

Amuse: Zelfgemaakte boter van zure room, gefermeteerde knolook, gemarineerde pronkbonen, gemarineerde olijfkomkommers, droge worst van rund met zongedroogde tomaat en hazelnoot, hazelnoten

Voorgerecht: foccacia met salie en hazelnoot, gekruide boter, uienconfituur, tomatenmarmalede, vlierbessengelei, in ganzenvet geconfijte rundertong, vers kaasje

Hoofdgerecht: ossobuco van kalsschenkels met gremolata, bietjes met komijn en kummel, geroosterde eerstelingen met tomaat, aubergine, courgette, salade van lamsoren, pattison en venkel

Nagerecht: karmemelkse citroenpudding van de karnemelk uit de eerste boter, gemarineerde kwark en yoghurt met frambozen, pannentjeskoffie met drentse kruidenbitter

Locatie: weiland, ergens tussen Haule en Veenhuizen

Foto’s: Dinanda Luttikhedde, Henry Alles, Elles Kiers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: