Ronde Tafel, 9 november, beeldverslag en menu

Menu:

Pre-amuse: schapenmelk, kastanjes en hazelnoten

Amuse: gefermenteerde zwarte knoflook, gemarineerde gedroogde pronkbonen, spoomdruiven, droge worst: amer rundworstje en lamsworstje

Voorgerecht: brood: notenbrood, foccacia met hazelnoot en salie, schapenboter met honingthijm, uienconfit, tomaatmarmelade, kweepeergelei, vlierbesgelei, in ganzenvet geconfijte rundertong, oud schapenkaasje, overjarige geitenkaas, Nagelholt, 1, 2 en 3 daagse schapenkaas

Hoofdgerecht: lamsbout, gemarineerde kleurige bietjes, geroosterde herfst van aardpeer, pastinaak, wortel en wortelpeterselie, stoofperen, venkelsalade met o.a. lamsoor, rucola en mosterdblad, carpaggio van paddestoelen

Nagerecht: karnemelkspeltpoffertjes, boterkoeken: hazelnoot-karwei en amandel-maanzaad, wachtumer kiersjes, gekarameliseerde sjalot in chocolade, huisjes van karamel, pannetjeskoffie met kummellikeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: