het ruikt zo lekker.. zij hunkeren en praten over hoe het smaakt…en ach, ik schenk en wacht af..

Wildproeverij in de tentoonstelling ‘Rituelen’ op 9 september in Stedelijk Museum Zwolle van Loes Heebink.
Ik maakte van een prachtig Reebok kalf:
Rilette, Bloedworst, Carpaccio van reerug, Ribbetjes(spareribs, maar dan heel klein), gebakken/gemarineerd reerug, droge worst, Tong -gepekeld en gegaard in ganzenvet, Pate, Leverparfait, Paddestoelen-reebouillon en gevulde reebout.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: