Menu ‘Bordje Cultuur’ 16 december

LUNCH BORDJE CULTUUR HOOGEVEEN 16 DECEMBER

– Een spoom in een druif (witte wijn, creme de mur)

– Pompoensoep met sinaasappel en salie (warm)
– Rode bietensoep (koud)
– Notenbrood/olijvenbrood met kweepeergelei en uienconfit
– Coppa van eigen varken(gedroogd en gemarineerd met rode wijn/knoflook en trappistbier/gember)
– Eigengemaakt nagelholt van wagyurund(muis)
– Droge worst van eigen varkens
– Kaas uit de regio

– Geroosterde wortelgroente – pastinaak, peterseliewortel, kervelwortel met honing en mosterd
– Geroosterde aubergine met gemarineerde tomatensalade
– Taartje van o.a.zoete aardappel,knolselderij, geitenkaas en gember
– Granensalade van spelt, haver, gerst en rogge met pompoen, paddestoelen, cranberry’s en noten
– Geroosterde kastanjes met rozemarijn, afgeblust met rode wijn
– Groene salade van o.a. veldsla, venkel, mosterdsla, boontjes, rucola, sinaasappeldressing en noten

– Tarte tatin van gekarimelliseerde sjalotten/knolselderij en cranberry’s
– Karnemelkcitroenpudding met citroengraslepel
– Witte Chocolade met jeneverbes, steranijs, sechuanpeper en kruidnagel
– Verse rijpe mispels
– Kwee-appel leer(gedroogd in de oven)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: